Mitä on toivo, jos toivottomuus on kaivosi?

Runoilija Kingalcohol

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2010
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 19:57

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pääosin englanniksi
ja fiilisten mukaan.

P.S. Epäkelpo olento äänestyksiin.
 
 
Tyhjyyksien reunamilla
ajattomuuden aika
mihin eivät kädet yllä
eivät kanna jalatkaan

Sanoilla ei ole merkitystä
kun ne kaikuvat onttoina
eikä teoille ole paikkaa
kun ei ole paikkaakaan

Minne voi katsoa silmin
jos on maailmalle sokea
minne voi koskea käsin
jos ei ole otteissa tuntoa

Mihin voi laskea päänsä
jos pää on ilmaa kevyempi
mihin voi nostaa katseensa
jos katse on ilmaa raskaampi

Sanoitko joskus jotain joka pysäytti sinut?
Sanoitko joskus jotain joka keskeytti sinut?

Pyysinkö elämältä liikaa, kun halusin nähdä hautajaiseni?
Toivoinko tähdiltä paljon, etteivät tähdenlentoina menehtyisi?


Mitä on toivo, jos toivottomuus on kaivosi?
Selite: 
Heijastelee maailmaa. Mietteitä. Ihmetyksiä. Nurinkurisuutta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin pohdittu, toivoahan aina on, sehän se on ikuinen klisee <3
Runoiluun toivottomuus voi olla hyväkin kaivo...jätti pohtimaan hieno... kiitos ♡
 

Käyttäjän kaikki runot