kelmeyttä

Runoilija heinä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are two types of people. Those who come into a room and say, "Well, here I am!", and those who come in and say, "Ah, there you are." - Frederick L. Collins
 

Aina vain turhempia toiveita
kerta kerran jälkeen uuvuttavampia unelmia
seuranaan vain alakulo,
kaiho
perässä huuteleva kirvelevä pettymys

Miksei ihminen ota opikseen
miksei järki käske lopettamaan?

Käskee se,
mutta sydän on kai liian ankara vastustaja

Kylmä ja kova järjen neuvoille,
totuuksille
sykkien lämpöä ja uutta elinvoimaa valheille,

väärille unelmille
halvoille haaveille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot