joskusko

Runoilija heinä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are two types of people. Those who come into a room and say, "Well, here I am!", and those who come in and say, "Ah, there you are." - Frederick L. Collins
 

Sinä kesäiltana
lehtivihreän tavoitettua yksinäisimmänkin puun
veden myötäillessä äänettömästi rannan viivoja
viimeisten säteiden kullatessa syrjäisimmän männyn
mieleni pakahtui
suli utuiseksi ajatusten virraksi
sekoitti entisestäänkin sekavaa päätäni
kuin tuntien sinut lähelläni

Sinä kesäiltana
sinä todellakin olit siinä, rinnallani
jakamassa kaiken sen kanssani
vihdoinkin.

Ikuisuuden mielikuvalla leikittelin mielessäni
juuri siksi uskomatta
sen ikinä toteutuvan tässä elämässä

Sillä enhän ikinä uskaltanut edes kuvitella
sinun niin samoin
voivan koko elämästä ajatella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain tosi hienoa, runollista, syvää.
Ja aivan upeaa kuvailua: "lehtivihreän tavoitettua yksinäisimmänkin puun...",
"ikuisuuden mielikuvalla leikittelin..."

 

Käyttäjän kaikki runot