haavettako

Runoilija heinä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are two types of people. Those who come into a room and say, "Well, here I am!", and those who come in and say, "Ah, there you are." - Frederick L. Collins
 

Tämäkö sitä on
haavetta, kaukaista unelmaa
vielä toissapäivänä

Eikö jokainen unelmoi
haaveidensa toteentulemisesta
Tietävätkö he,
miltä sen pitäisi tuntua?

en minä ymmärrä tätä elämää
enkä varsinkaan sitä,
miksi tämä nyt tapahtui
ja miksi tunnen niin vähän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot