Kuinka ihmeessä

Runoilija heinä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are two types of people. Those who come into a room and say, "Well, here I am!", and those who come in and say, "Ah, there you are." - Frederick L. Collins
 

Kuinka pysäyttää sydän
estää enempää vahinkoa tapahtumasta

Joka on koko ikänsä saanut riehua valtoimenaan
kiitää ympäri ilmoja piittaamatta omistajastaan
luullen jokaista vastaantulijaa siksi oikeaksi
jonka vierelle juurtua onnesta soikeaksi

Miten rauhoittaa sydän
joka etsii epätoivoisena kaltaistaan
toista, joka saisi yksinäisyyden lakkaamaan

Miten saada se uskomaan
että tässä maailmassa
jokainen asia

tapahtuu ajallaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, kosketti syvältä.

Ken tietäis sen...

 

Käyttäjän kaikki runot