tässä kaupungissa on aina joku
joku joka valvoo aamuyötä
kirjottaa runoja
koska sudet asuvat unissa
- - -
pilvistä heijastuvat sataman valot
ja avoin ikkuna kutsuu koin
älä nuku vielä
pian nousee aurinko
- - -
joku on aina hereillä kello neljä
älä pelkää
olen siellä silloin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
silloin menee baarit kiinni
ja koska sudet asuvat unissa..
aurinko nousee nukkumattomille
ja niille jotka eivät pelkää
läsnäolo on
ihan hyvä...kiittelen, toi tossa mietityttää ;)
Minun unissani sanoja lentelee,
pyydystelen ja taputtelen runoiksi :)
Ohos, kello kiitää, jospa täytyis mennä
pehmeän peiton alle ja nukahtaa.
Mielestäni psrisuhdetta parhaimmillaan.
Sivut