Sä veit mun sydämen...

Runoilija jyväjemmari

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö sä veit mun sydämen,
sitä takaisin mä kehtaa pyytää en.

Yksinäin aina varjoihin vetäydyn,
iltaisin muistan taas sun vienon hymyilyn.

Sä olet kaikki mitä etsinyt oon,
mut miten saan sut omaksein,
lepäämään mun kainaloon,
omaks kullanmuruksein ?

Sulle voisin antaa ruusut ja kaikkeni mun,
kunhan vain saisin rakkautes sun...

Olen etsinyt kauan sitä oikeaa,
joka suruni postaa, mut valoon saa.

Kun vihdoin löysin tytön sen,
joka mielein aina täyttää hymyillen,
hälle uskalla en sanoa sanaakaan,
SÄ oot mun haaveissani vaan...

Sulta paljon pyydä en,
tai itse asiassa pyydän,
nimittäin aidon rakkauden.

Susta haaveilen unissain,
toivoen et oisit mun rakkaimpain...

Sinusta teen itselleni unelman,
oisit mun kullannuppuin,
my only ONE...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit


Sataa, sataa
olen pieni ja minua paleltaa.

Sanon, että nyt loppui lipputanko.
Lähden tästä Egyptiin. 

Näen pyramidit,
haudat faaraoiden
ja linnat kuninkaiden.

Kamelilla ratsastan
halki aavikoiden.

Mereen siniseen sukellan
torilta ostan simpukan

tai persikoita, sitruunoita.

Illalla istun rannalla
tähtiä katselen
ja mietin kuinka kummallista elämämme on
täällä kädessä kohtalon.
 

Käyttäjän kaikki runot