Oodi ihastukselle

Runoilija jyväjemmari

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmänsä loistavat kuin tähdet keskiyöllä tummalla taivaalla,
yhtä kirkkaasti ja kauniisti.

Hiuksensa liehuvat tuulessa kuin Suomen lippu, arvokkaasti,
kätkien taakseen kauneutta ja loistokkuutta.

Äänensä kaikuu läpi harmaankin kiven, murtaen sen,
ja tehden paikalle paratiisin suurine puineen,
kauniine eläimineen ja liplattavin kirkkaine järvineen.

Ja kun hän saapuu huoneeseen,seinät muuttuvat välittömästi värikkäiksi,
auringonpaiste tulvii ikkunasta,sateet väistyvät,
ja korkeapaine ottaa vallan.

Mutta ei,
ei hän sillä leveile,
hän on kuin ei olisikaan.

Naurunsakin on kuin kaikki maailman kaunisäänisimmät linnut yhtyisivät yhteiseen lauluun,
ne tekevät kunniaa hänen herttaiselle kikatukselleen, suorastaan palvovat sitä.

Naurunsa parantaa kaikki haavat, ne syvimmätkin.
Kun hän vain suo minulle naurunsa, vaikka vain vähäisen siivunkin siitä,
olen taas kuin uusi ihminen.
Mikään ei enää vaivaa minua, kaikki tuntuu,
MAHTAVALTA.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot