SINÄ

Runoilija jyväjemmari

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun kesäiltana auringonlaskussa ruispellon reunalla,
ilta-aurinko maalaa ruishalmeen kauniilla väreillään,
elämä on ihanaa.
Tuulenvire käy tuoden luokseni kesäisen raikkaan tuoksun,
sekä lintujen kauniin laulelun.

Yht´ äkkiä tuuli pysähtyy,
tulee kylmä, linnunlaulua ei kuulu.
Mutta huomaan,
en niitä kaipaakaan, vaikka äsken niitä ihannoin.

Ja miksi kaipaisinkaan ?

Sillä SINÄ saavut luokseni ruispellon laitaan.
Istuudut viereeni,
ja laitamme kätemme toistemme olkapäille.

Yht´ äkkiä syömmeni täyttää lämpö ja kirkkaus.
Myös linnun laulu kuuluu taas.

Joten miksi mitään muuta kaipaisinkaan ?
Onhan minulla SINUT.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot