What´s wrong whit this world ?

Runoilija jyväjemmari

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä tätä maailmaa vaivaa, miks kaikki on ihan väärin päin.
Tuo kysymys mieltäni kaivaa, sitä niin usein miettimään jäin...

Nuoret nätit tytöt itseään morkkaa, masentuu täysin, ja ranteensa korkkaa...
Ja vaan sen takia kun joku urpo heitä pilkkaa.

Nämä "urpot" eivät edes tajua mitä tekevät, ihan huomaamattaan elämänhalun muilta vievät.
Sitten ne nuoret tytöt itseään tutkiskellen, miettivät: "Olenko oikeasti sellainen?"

Oikeasti he ovat täydellisiä niin, heidät pitäisi maailman hukkuttaa ruusun terälehtiin.
Mutta mihin heidät sitten oikeasti hukutetaan, no niihin ruusun piikkeihin, kaikista terävimpiin...

Muutaman tuollaisen ihanuuden tiedän, joilta halun elämään on vienyt "hän".
He eivät kauneuttaan tiedosta, sisäistä, tai ulkoista.
He luulevat olevansa täysiä nollia, joita kukaan ei halua.
Vaikka oikeasti he ovatkin ihania, täydellisiä paketteja.

Miksi he eivät voisi tiedostaa kaikkea tuota, miks he kulkevat leuka kohti maata ?
Viittaisivat kintaalla kaikille niille, jotka jauhavat p*skaa heille...
Kuitenkaan niin moni ei siihen pysty, vaikka yrittäisikin.
Ei millään vaan onnea löydy, vaikka sen ansaitsisivatkin.

EN ymmärrä miksi pitää olla näin,
se mieleeni tuli joka kerta kun jonkin noista tytöistä näin.
Ei heidän kuuluisi surra sen takia mitä muut heiltä haluu,
vaan olla mitä ovat, that´s enough, that´s YOU.

Tällä välin spurgut ja raiskaajat ylpeinä kulkee, eivät välitä mistään,
he muut pois aatoksistaan sulkee.

En ymmärrä, mikä tätä maailmaa riivaa,
eivätkö jo sodat ja konfliktit piisaa ?

Siispä,

Yläkerran Ukko, jos kuulet tän, saisko maailmaan järjestystä vähän enemmän.
Toivoisin ettei nuoret ihanat tytöt enää itsesäälissä rypis,
vaan nauttisivat siitä mitä ovat, elämästään iloitsis.

Ehkä pyydän liikaa, itsehän tiedät mitä teet.
Mut tekee vaan aina niin pahaa, kun näkee nuo ilmeet masentuneet.

Ehkä tän maailman sitten vaan kuuluu olla näin,
mut mielestäni asiat on pikkasen, tai vähän enemmänkin, väärin päin...

Selite: 
En vaan aina ymmärrä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot