Elänyt viimeistä päivää

Runoilija Sanaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2010
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen kiivennyt petäjään korkeimpaan
nähnyt Kainuun vanhimmat metsät
olen tehnyt lumienkeleitä alasti
tanssinut sateessa paljain varpain

Mutta en ole tuntenut
suurinta
kauneinta
unohtumatonta

En ole kokenut
aitoa uskoa tulevasta

En ole uskonut
huomiseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot