Nimetön

Runoilija Sanaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2010
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Hänellä on kauneimmat hartiat
ja sinisimmät silmät
hänen naurunsa on laulu
joka saa ympäristön kukkaan"

En halua nousta ruusujen keskeltä
sen piikit ovat liian totta
yhteinen tulevaisuus, naarmuja käsissä
ei kukaan siihen haluaa herätä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot