Nimetön

Runoilija Sanaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2010
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelastaja,
auttaa viimeisen vesipisaran valuessa hiekkaan
on ilmakupla hapen loppuessa syvyydessä

Helpottaja,
kertoo vastaukset oikeat
lämmittää kovimmilla pakkasilla
sammuttaa liekit tulirenkaan piirityksessä

Kyyneltenkuivaaja,

silmäkulmat ovat puhki kahdesti,
kaikkein kamalimpina aikoina
kaikkein rakkaimpina hetkinä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot