Lumikenttä

Runoilija Sanaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2010
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei meistä kukaan selviä hengissä
ainoa varma asia on se
että joku päivä meitä ei ole

Tuuli puhaltaa miljooniin kynttilöihin
yksitellen sammuvat liekit.

Lumikenttä on rauhallinen
ja saan vihdoin lentää sinne
vereni on jäänyt
ei ole enää huolta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot