Viipyilen unelmissasi päivän

Runoilija Riitu Eskontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.1.2023 17:03

Asuinpaikka: Pudasjärvi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1957

Toukokuussa 2022 ilmestyi kirjani Anna askelten soida.
Kirjaa voi ostaa osoitteesta www.mediapinta.fi
hintaan 25€. 

Neljää aiempaa julkaisua Sydämessä soutaa, Kuilu, Ikuisesti sinun ja Viiltohaavoja
saa samasta osoitteesta.


 
 

Tiedät
että olen
luonasi vielä,
kun aamulla säteet
kultaavat joen.


Tiedät
että olen siinä,
kun yö heittää
varjonsa maisemaan,
kun kuu kiipeää
metsänrajan takaa.


Mutta päivän;
päivän ajan viipyilen
unelmissasi,
päivän kutittelen
kupeitasi vain ajatellen
Sinua.


Haihdun
aamu-usvan mukana,
satelen takaisin nurmellesi,
jokesi mutkaan.


Yöksi palaan taas.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrrontaa, yöt ovat keväisin ihanaa aikaa <3 
Kiitos, Star. Niin ovat, auringonlaskusta nousuun upeaa värien kirjoa!
Todella herkkä tunnelma tässä runossasi. Sanataidetta parhaimmillaan.
Kiitos, epeli. Tästä runosta on sanottava, että inspiroiduin musiikista. Mikä ei ole tavallista aivan.
Taattua laatua sinulta ystäväni ...hieno tunnelma
Kiitos, Uukka! Tämä runo syntyi hetkessä! Kuuntelin yhtä lempiartistiani, Chris Reaa.
Hieno!
Kiitos, Ilonpisara. Tykkään tästä itsekin.
 

Käyttäjän kaikki runot