Harmaa taivas, tammikuinen vesisade

Runoilija Riitu Eskontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.1.2023 17:03

Asuinpaikka: Pudasjärvi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1957

Toukokuussa 2022 ilmestyi kirjani Anna askelten soida.
Kirjaa voi ostaa osoitteesta www.mediapinta.fi
hintaan 25€. 

Neljää aiempaa julkaisua Sydämessä soutaa, Kuilu, Ikuisesti sinun ja Viiltohaavoja
saa samasta osoitteesta.


 
 
Viidentenä päivänä
viimeisestä viestistä
aloin itkeskellä.


Neuloin kesäneuleeseen
mustan raidan;
olisin halunnut
sukkaa kutoa
rakastaen, pujotellen
lankojen lomaan
haaveita, unelmia.


Olin niin helvetin yksin!


Harmaa taivas,
tammikuinen vesisade.
Kaukana kuulaat pakkaspäivät.


Ahdistusta, alakuloa...
jo eilen.


Mitä huomenna?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisa on sanojesi sointi, toivon runominälle parempaa oloa
Kiitos, Anjuska. Kun pannaan päiviä pääksytysten....
parempaa -
pilvet ovat nousussa
Kiitos, aquarius. Kyllä, pakkasta puhaltaa :)
Toivottavasti päivä alkaa paranemaan jo tästä illasta, viimeistään <3 
Kiitos, Star. Ainakin päivä oli se kaunis ja kuulakas pakkaspäivä :)

Hyvin liikuttavaa kerrontaa,pidän.

Kiitos, Jukka. Toisinaan elo luo mustaa raitaa kutimeen.
 

Käyttäjän kaikki runot