Muistatko minut vielä

Runoilija Riitu Eskontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.1.2023 17:03

Asuinpaikka: Pudasjärvi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1957

Toukokuussa 2022 ilmestyi kirjani Anna askelten soida.
Kirjaa voi ostaa osoitteesta www.mediapinta.fi
hintaan 25€. 

Neljää aiempaa julkaisua Sydämessä soutaa, Kuilu, Ikuisesti sinun ja Viiltohaavoja
saa samasta osoitteesta.


 
 
Sinä aamuna
tuuli tuiversi lunta
valkeana huntuna.


Yö oli kulunut
kaivaten, uneksien;
poltetta kupeissa
vielä aamulla.


Ikävää Sinuun.


Mietin puhalsiko
tuo sama tuuli
Sinunkin konnuillasi,
toiko pihaasi töitä
maaliskuun lopulla.


Ajattelitko minua...


Lumituisku
hunnuttaa edelleen
minun maisemaani,
päivä etenee 
verkalleen.


Vuosipäivä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaus nousee muistoissa  vuosipäivinä
Kiitos, Anjuska. onneksi nuokin päivämäärät häipyvät mielestä ajan oloon :)
Koskettavaa kerrontaa, meillä on paljon kaikenlaisia muistoja <3 
Kiitos, Star. Niin meillä on, ja aika ne kultaa :)
 

Käyttäjän kaikki runot