Ilman taistelua

Runoilija Riitu Eskontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.1.2023 17:03

Asuinpaikka: Pudasjärvi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1957

Toukokuussa 2022 ilmestyi kirjani Anna askelten soida.
Kirjaa voi ostaa osoitteesta www.mediapinta.fi
hintaan 25€. 

Neljää aiempaa julkaisua Sydämessä soutaa, Kuilu, Ikuisesti sinun ja Viiltohaavoja
saa samasta osoitteesta.


 
 
Olet susi
lampaan karvoituksella,
raatelet sumeilematta.
Otat sen, minkä
tarvitset.


Olet
yksinäinen susi,
nuolet haavasi itse.
Palaat tantereelle
voittamaan.


Kunnes
sudenhetkellä
jonain näistä öistä
havahdut huomaamaan:
Jätit taaksesi lauman
parhaimmankin naaraan.


Sen, joka 
olisi vierelläsi käynyt.
Tukenut, arvostanut.


Ilman taistelua.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus luonto eksyy raiteiltaan -
upea runo
Kiitos, aquarius. Pitkästä aikaa jonkinlaista yritystä :)
Voimallista kerrontaa, lukijan tunteet erittäin hyvin saavuttaa <3 
Kiitos, Star.  Eikö runon tehtävä parhaimmillaan olekin juuri tuo
Voimakas runo, tykkäsin paljon :)
Kiitos, lempinimimerkki. Toisinaan sisältä kumpuaa voimaa :)

Yksinäisen suden on oltava voimakas pärjätäkseen,hienoa tulkintaa,pidän.

Kiitos, Jukka. Jotenkin nuo yksinäiset sudet herättävät säälin tunteen huolimatta voimastaan.
Voimakas runo,kylmät väreet menee.
Kiitos, Kultasiipinen. Toisinaan vahvuus valuu runoon.
On helppoa kävellä onnensa ohi. Vaikeampaa pitää kiinni.

Tykkään tästä.
Kiitos, Samuel F.  Ohi käveleminen on helppoa, mutta niin on myös onnelta piiloutuminen. Lopulta suhdekuvioissa kuulostaa olevan vain häviäjiä. Eläköön onni, ja rakkaus! :)
Kiehtovat mielikuvat, jättää mietteisiin .. 
Kiitos, Katariina. Tuon taisi kirjoittaa toinen susi lammasten vaatteissa... 
 

Käyttäjän kaikki runot