Kesä sisälläni

Runoilija Heartrain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nielin sen kesän pitääkseni sen lämmön sisälläni
Auringon ja perhoset
Me olimme kesä
Keskellä maaliskuuta
Enkä voi kuin kiittää niistä kaikista syistä muistaa sinut
Muistoista joita en osaa selittää
Muistoista joiden vuoksi keskeytän laulamisen
Kun kuulen nimesi
Myös niistä jotka muuttivat sydämeni
Lasiksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot