Ja minä vain ihmettelen

Runoilija Heartrain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerro minulle miten menetit kaiken
Kerro minulle siitä päivästä kun hän lähti
Kerro minulle oletko vapaa vai hylätty
Kerro minulle miltä se tuntuu
Kerro minulle jumalasta
Kerro minulle rakkaudesta
Kerro minulle kuolemasta
Sinä tiedät
Ja minä vain ihmettelen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihmettelijöitä maailma täynnä
eihän kukaan oikeasti tiedä
mistään
mitään?

Onnea

 

Käyttäjän kaikki runot