Unissakävelijä

Runoilija Heartrain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sumua
Joka peittää hehkuvan
Ja hän on turta

Pienillä, terävillä kivillä kävellen
Hän astuu harhaan
Reunan yli meren sieluun
Ja annamme hänen mennä

Tahto kuin helvetin legioona
Irrottautuu kahleistaan
Kun rakkaus nukkuu
Kun Jumala päästää irti

Ja annamme hänen mennä
Hänen tahtonsa viedä
Vapaa taivas, vapaa maa

Ja aistit humalluttavan sumun peittelemänä
Hän valitsee tien
Ja hukkuneet alkavat laulaa
Hän hyräilee

Ja annamme hänen mennä
Eihän unissakävelijää saa herättää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot