Mutta kivuliain niistä on rakkaus

Runoilija Heartrain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetken se kestää
Häilyen se uskoo
Turhaan se toivoo
Kerran se kärsii

Selite: 
Ja niin katoavat nämä kolme; usko, toivo ja rakkaus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja merkityksellinen.

yep, näinhän se kuta kuinkin menee mutta, kun se kerran omalle kohdalle osuu, niin sitä täytyy haalia ja vaalia! hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot