För mig

Runoilija Vili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on "Elä elämäsi oikein, sillä sinulla on vain yksi"
 

För mig är du allt
För mig är du glädjen
Utan vem skulle jag vilja inte leva för en dag
Utan vem skulle mitt liv vara bara en tom sak

När jag ser dig, är jag glad
När jag hör dig, är min dag perfekt
När jag kramar dig, är himmel inte så fjär

Om dig skulle jag säga så mycket goda saker
Om dig skulle jag skriva tusentals dikter
För dig skulle jag dö, och vara sen nöjd med livet
Det finns ingenting som skulle jag inte jag göra
För dig

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot