Afrodite och månen

Runoilija Vili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on "Elä elämäsi oikein, sillä sinulla on vain yksi"
 

Månen så kall
Månen så fjär
Det finns så mycket att undra

I månen finns mystik
I månen finns romantik
Så på grund av det kallar vi den Afrodite

På din ansikte
På din essens
Det finns all skönhet som i månen

Så vacker är du
Så vacker är månen
Nu tror jag att jag känner Afrodite

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot