Sekels kärlekshistoria

Runoilija Vili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on "Elä elämäsi oikein, sillä sinulla on vain yksi"
 

Det hände så längre sen
Bara några vet vad för en
Det var så mystisk och spännande
Men också det mest klassisk och väntad

Du var där med mig
Bägge visste inte hur skall vi klara oss
Så ny, så skrämmande
Och situationen var mycket främmande
Vad skulle jag säga - skulle du höra?
Tänkte vi båda ”vad skulle vi göra?”

Så kom denna stund
Tiden stoppade och allt var där
Det hände så snabbt när vi kysste
Vad ska andra tänka
Är att här vi en klassisk kärlekshistoria

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot