Världen i dig

Runoilija Vili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on "Elä elämäsi oikein, sillä sinulla on vain yksi"
 

Så stror världen
För stor för mig
Men så kan det alltid vara

I världen med dig det är aldrig tråkigt
I värden med mig det är aldrig farligt
Och så ska det alltid vara

På platser som jag hade rest till
På platser som borde komma igen
Har funnits alltid en liten sak
Saken som jag såg just nu

Aldrig har jag sett
Aldrig har jag tänkt
Att det skulle vara denna sak som jag söker så start
Saken som har alltid funnits bredvid mig

Värden är inte ändå så stor
Värden är inte ändå så frär
Med dig den är alltid där
Min värld finns i dig väl

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot