De orden

Runoilija Vili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on "Elä elämäsi oikein, sillä sinulla on vain yksi"
 

En dag hade jag en känsla
En dag var jag så deppad
"Varför mig?!" var min fråga
"Hur kan jag klara mig med det?!" var mitt rop

Inget i livet kände bra
Stark var känslan som jag redan ha'
"Det gör ont" var min tanke
"Det ska döda mig" var min rädsla

Då kom en tjej
Hon var säker, vad skulle hon säga mej
"Alltid ska du minnas" var hennes början
"Alltid för dig" var saken som gjorde mig att se

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot