* Keväthaiku

Runoilija vesilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2018 9:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1940

MUKAVAA MENOA TÄNÄKIN VUONNA 2017

Kolmas runokirjani 'Suikinkutsun pisaroita'
RunoYstäväTarjouksena 10 €. Kysy sp.osoitteesta.
'Edellistä kirjaani 'Luonnottaren lapsena' saa os. mediapinta.fi
 

Luonnon hurjuutta
kasvaa mielettömästi
Pohjola kukkaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhtenä päivänä paljon kauneutta =)

Rehottaa, niin luonto
kuin ihminenkin.
Vapaasti villinä ja aitona.
@-)--)--- kera Onnittelut ;)

Taianomaista runoilua ja niin totta. Kasvaahan kesä aivan silmissä kauneuteensa.
Sydämelliset Onnittelut!

Kaunista ajatusta

Kiitos! 
Kiittäisin kaikkiakin, mutta en saa aina tekstiä oikeaan paikkaan. Jokin uusi vika tässä nyt.
 

Käyttäjän kaikki runot