* Vikuri vene

Runoilija vesilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2018 9:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1940

MUKAVAA MENOA TÄNÄKIN VUONNA 2017

Kolmas runokirjani 'Suikinkutsun pisaroita'
RunoYstäväTarjouksena 10 €. Kysy sp.osoitteesta.
'Edellistä kirjaani 'Luonnottaren lapsena' saa os. mediapinta.fi
 

Vikuri vene
karkasi taas lie'astaan
Haepa kotiin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tempaise tappi pois niin asettuu.

Vesille venhosen mieli ;)
Laitappa kunnon solmu
ja karkulainen pysyy
kotorannassa.

onneksi lampi on melkosen pieni, ei karkaa kauas meillä

Niimpä tietennii!
Kottiiha seo puatti souvettava uutta sitomista varten.
 

Käyttäjän kaikki runot