*

Runoilija vesilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2018 9:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1940

MUKAVAA MENOA TÄNÄKIN VUONNA 2017

Kolmas runokirjani 'Suikinkutsun pisaroita'
RunoYstäväTarjouksena 10 €. Kysy sp.osoitteesta.
'Edellistä kirjaani 'Luonnottaren lapsena' saa os. mediapinta.fi
 
sisäinen muutos
lahokannossa näkyy
muurahaisten tie
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaiseen tutuistuin kun aitta puretiin ja vieressä oli laho kanto :)  hyvä haiku
Hieno, tiivis, monikerroksinen.
Niin tiivis, etten muista kirjoittaneeni tätä. Pah! Pitänee alkaa pitää tarkkailukirjaa. :D
Hieno kuva aivan juurelle ja ytimeen... meille kaikille avoin viitoitus.
Kiitän
Tosi muutos, hyvä haiku muurahaise tie.

*onnea ja iloa päivääsi *
Kiitos, samalla tavalla, Bluest!
Elämän haikuilua ;)
Niin se menee, pikkuhiljaa luonto
ottaa omansa.
Onneksi Olkoon päivän sankarille ;D
Kiitos, Marle! En ole unohtanut, vaikka olen vaiti.
 

Käyttäjän kaikki runot