Nimetön

Runoilija bc5d20e2cfa2de32703c8d551cb491ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oisin halunnut auttaa,
yritinkin auttaa, se ei kelvannut.
Oliko apuni huonoa?
Tuijotan lapsuudenkuvia,
kyyneleet valuu silmistä.
Tätäkö se on, menettämistä?
Lapsuudenystäviä viedään,
otetaan enkeleiksi taivaaseen,
kun siivet eivät täällä kantaneet.
Niin surullista nähdä kun nuori
murtuu elämään, ei enää jaksa.
Tekee itsemurhan kun luulee
ettei kukaan välitä hänestä,
sitten toinen ei jaksa sitä
tuskaa jonka toinen aiheutti,
tekee sitten kanssa itsemurhan..

Selite: 
Sain ajatuksen ihan ystävistäni..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot