Pikkusisko ♥

Runoilija bc5d20e2cfa2de32703c8d551cb491ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on kova ikävä,
menetinhän siskoni,
rakkaan ja ihanan,
pikkuisen pikkusiskoni.

Kai taivaassa pieniä
enkeleitä tarvittiin,
kun sinut vietiin pois?

Vaikka sinut vietiin
sinne taivaaseen,
niin rakastan sinua,
muistan sinut aina.

Kai taivaassa pieniä
enkeleitä tarvittiin,
kun sinut vietiin pois?

Sytytän kynttilän
joka ilta sinulle.
Elät minussa,
elät muistoissani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot