Sano että välität

Runoilija bc5d20e2cfa2de32703c8d551cb491ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian moni nuori liian aikasin poistuu,
joka päivä se valitettavasti toistuu.
Pitää sanoa kuinka paljon välittää,
että toinen saa sen tietää.
Päivittäin se tehdä kannattaa,
tai edes aina kun muistaa.
Ei voi koskaan tietää,
näettekö koskaan enää.

Selite: 
Itse en koskaan sitä ehtinyt sanoa.. Että kannattaa aina varmuudeksi sanoa, kun voi olla ettette enään koskaan näe..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot