Onnea sisko sinne taivaaseen ♥

Runoilija bc5d20e2cfa2de32703c8d551cb491ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sytytän kynttilän,
sen valossa kirjoitan
runoa sinulle, siskoni.

Tällä päivällä on merkitystä,
paljon iloa ja surua täynnä,
tänään on samalla rakkauden päivä,
kuin myös surun ja muistojen.

Olisitpa täällä niin halaisin
ja onnittelisin sinua.
Nytten keksi muuta tapaa
kuin kirjoittaa runon sinulle.

Hyvää syntymäpäivää
rakas pikkusiskoni,
minulla on kova ikävä.
Olisitpa vielä täällä,
vietettäisiin hauska päivä,
sinun syntymäpäiväsi.

Selite: 
Pikkusiskon syntymäpäivä on tänään.. Ikävä sua sisko! ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi koskettava! Tuo ihan kyyneliä silmiin.

 

Käyttäjän kaikki runot