Huudetaan kilpaa

Runoilija DEADBYINSIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsensä Pahin Vihollinen
 

Onko minun pakko
herätä todellisuuteen,
jossa kuulen huutavani
oman nimeni lisäksi
myös sinun nimeäsi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa pidin

 

Käyttäjän kaikki runot