Jätetty pelkäämään

Runoilija DEADBYINSIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsensä Pahin Vihollinen
 

Selvittämättömiä lauseita.
Raiskattu pahoilla sanoilla.
Jätetty revittynä lattialle pelkäämään.
Pelkäämään elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän voi sanoa, että Elämä on..
Lyhyesti olet saanut kuvattua paljon.

Viiltävää tuskaa.

 

Käyttäjän kaikki runot