Nimetön 48.

Runoilija DEADBYINSIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsensä Pahin Vihollinen
 

Siedin sun taiteiluja liian kauan ennen kuin tajusin,
että sä olit kuitenkin kuten kaikki muut.
Sä esitit roolis aivan liian hyvin.
Niin hyvin, ettei kukaan tajua sun
tuhoavan loppupeleissä sen kaikkein tärkeimmän.
Sitäkään ei ole paljon jäljellä.
Kiitos mun tuhoamisesta.
Olisit tuhonnut itsesi, kun kerta halusit
vai eikö löytynytkään uskallusta?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot