Mitä jäi jäljelle?

Runoilija DEADBYINSIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsensä Pahin Vihollinen
 

Halusit ihmisen, muttet sen vikoja tai heikkouksia.
Kumpi se viallinen ja heikko tässä pelissä oli?
Minä siedin sinua ja
sinun narsistisia kasvojasi aivan liian pitkään.
Liian pitkään ehtiäkseni pelastaa
itseni tuhoutumiselta.
Tuhottu, mikä tuhottu.
Kai jotakin jäi jäljelle?
Viha. Suru. Pettymys. Katkeruus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot