Iltarukous

Runoilija Velisee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2010
Viimeksi paikalla: 22.3.2017 2:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohtalo
tai
Johdatus
Miksi sinua kutsutaankaan.

Olisiko sinulla jossain
miljardien joukossa
kunmppani minulle.

Lähellä nukkuisin
"Hyvää yötä Rakas"
"Huomenta Kulta"
toivottaisin.

Ettei tarvitsisi miettiä
"kenen kanssa verkoille,
kuka lenkkikaveriksi tänään"

Huomaisin kuin prinsessaa
sydän ja sielua auki
läsnä ja kuuntelisin

Ilmat ja linnut
vuoden tulon
mielen liikkeet
yhdessä ihmettelisin.

Paljon on minulla hyvää
työtä ja tekemistä.
On vain kateissa
kelle jakaa.

Anna minulle mahdollisuus.

Ulkona sataakiin niin kovaa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on iltarukouksesi ja tekee mieli sanoa, että toivottavasti se toteutuu. Ihminen kaipaa toista ihmistä.

Niin kaunis on runosi ja toiveesi että se suotakoon toteutuvaksi..toivon niin <3

Todella upea runo tämä. Ei ihmisen ole hyvä yksin olla.

Ihana runo. Kyllä arvoisesi ihminen löytyy vielä rinnalle.

Toiveikas lupaava.

Kyllä se jokaiselle on jossakin se sielunpuolisko olemassa, vaan sen löytyminen saattaa joskus viedä pitempiä aikoja. Kauniisti runoilit asian tiimoilta!

Hieno runo!

Kaunis on toiveesi
se paistetta ja onnea
tuokoon
kumppanin armaan

Johdatus takuulla kuulee toiveesi:)

Oi! Tämä on ihastuttavan ihana.Kauniita ajatuksia kertakaikkiaan.

näitä toiveita herää meissä kaikissa. "olistko minulle se oikea?". hienosti puet sen sanoiksi. pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot