Kauanko

Runoilija Velisee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2010
Viimeksi paikalla: 22.3.2017 2:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauanko kestää
kipuni laantua
kirvelyni helpottaa
tuskani hiipua
tulehduksen parantua?

Kun revin irti
ihoni muistista
sydämeni juurista
sieluni sisimmästä
unelmieni elämänpiiristä.

Revin irti Laastarin
joka kasvoi minuun kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea!
Arpia iholla, haavoja sydämessä.
Elämä jättää jälkiä.

Uskomattoman hieno.
Sanat ei riitä kommentoimaan.
Wau.

auts...

Aijai tämä kirpaisi! Loistava tunne ja tunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot