Mahdollisuus elämään

Runoilija Velisee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2010
Viimeksi paikalla: 22.3.2017 2:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikeaa oli luopuminen
Yksinäisyyttä pelkäsin
Menettäväni uskoin

En tiennytkään
Elämän olevan
Vain mahdollisuuksia

Vapaana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaisuudessaan voimakas!
Hyvä!

Näitä se suo avarille mielille! Hyvä!

Tämä runo tulee kuin suoraan minulle rohkeutta antamaan. Kiitos

Se riemu ja shampanjakuplat vatsassa selvinpäin(kin). Kun ymmärtää että on niin iloinen siitä kun vain on. kun ymmärtää kaiken olevaisen olevan hyvin. Juupa. Kiitoksia. Jatkan runojesi lukemista. Pidän.

Aivan. Kahlitseminen on kuin linnun paulastaisi tai laittais syyttömälle pallon jalkaan!

Niinhän se on, kiitos muistutuksesta!

Asennekysymys ja osuva oivallus, totisinta totta tämä!

Niin sehän on vain itsestä kiinni, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot