Viimeinen yksinäinen Juhannus

Runoilija Velisee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2010
Viimeksi paikalla: 22.3.2017 2:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turhaudut
sinulla kiirettä
muita palvelet

Minä kaipaan sinua
vaivaksiko?
kun huomoitasi haluan

Jos en rakastaisi
en sinua pyytäisi
en viestiä
en puhelua.

Sieluni
mieleni
sydämeni
kehoni

kaikki minussa
sinua kaipaa
sinua rakastaa

mutta enää tänään
vain tänään
kaipaan

Sitten olemme yhtä
elämme yhtä.

Sinun ja minun elämää.

Niinhän rakas?

Siksi jaksan odottaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot