Ystävyys

Runoilija niceman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vastatuulessa perseelleen, mutta pehmeästi ja hymyillen :)
 

Ei omaisuus

ei raha

ei arvot

ei vieras sana

 

Ei epäoikeus

ei henkinen lyönti

ei väärä katse

ei paha sana

 

Ystävyys voittaa

anteeksi antaa

ymmärtää

loppuun asti kantaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito ystävyys on kantava voima.
Niin minustakin - hyvä, kaunis runo!
Tämä on hyvä meidän jokaisen muistaa. 
Näin on, hyvin runoiltu. 
 

Käyttäjän kaikki runot