Otit liian ison vastuun

Runoilija niceman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vastatuulessa perseelleen, mutta pehmeästi ja hymyillen :)
 
Et tiennyt haasteita näin suuriksi
mutta halusit tulla selviytyjäksi
muuttaa itseäsi
oppia paremmaksi ihmiseksi

Jouduit avun antajaksi
kauheiden asioiden seuraajaksi
tunteiden turruttajaksi
oman toleranssin kasvattajaksi

Asiat ovat siirtyneet kauemmaksi
kokonaiskuva tullut selvemmäksi
koet sen helpotukseksi
rakkautesi, voimasi ja osaamisesi
eivät riittäneet avuksi
eikä se ollut sinun tehtäväsi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo !
Hyvä runo !
 

Käyttäjän kaikki runot