Pitäkää kiinni rakkaudesta

Runoilija niceman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vastatuulessa perseelleen, mutta pehmeästi ja hymyillen :)
 
Aurinko on kirkkaampi kahdestaan
yö lämpimämpi toinen turvanaan
 
Suot on helpompi ylittää käsikädessä
arjen haasteet turvallisessa sylissä
 
Tärkeintä on yhteys ihmiseen
joka ymmärtää naurut ja itkut
tuomitsematta, rakastaen, välittäen ja huolehtien
 
Nauttikaa  ja rakastakaa
siihen on aina aikaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastamiseen täytyy olla aina aikaa. Muutoin kaikki menee todella pieleen.
Totta on, rakkaus kantaa  ja lämpö ystäviäkin
Mukava, kauniskin runo.
<3
Totta hyvin kirjoitettu!
 

Käyttäjän kaikki runot