Isä

Runoilija Peikkotyttö96

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori runoilijan alku, joka kirjoittaa runoja vähän mistä sattuu. Varmaan kirjoitan kuitenkin enimmäkseen pikkusiskostani ja hänen kuolemastaan ja ihanasta pienestä pojastani <3
 

Haluaisin olla se isän pieni silmäterä,
se jota isä kutsuu omaksi kultanupukseen.
Olisin paljon mielummin se,
kuin mitä nyt olen.
Haluaisin että minulla olisi muistoja isästäni,
pelkästään kuin valokuvat
ja tyhjä paikka sydämessäni.
Siihen paikkaan kuuluisi yhteiset hetket isän kanssa,
mutta olin silloin niin pieni etten muista niitä hyvin.
Haluaisin että isäni olisi vielä täällä
ja että voisin hänelle hyvää syntymäpäivää toivottaa.
Haluaisin vielä kerran kuulla isän äänen ja halata häntä,
mutta se ei ole mahdollista.

Selite: 
21.8.2013 isän syntymäpäivänä kirjoittamani runo <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot