Rakkauden puutarha

Runoilija Peikkotyttö96

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori runoilijan alku, joka kirjoittaa runoja vähän mistä sattuu. Varmaan kirjoitan kuitenkin enimmäkseen pikkusiskostani ja hänen kuolemastaan ja ihanasta pienestä pojastani <3
 

Rakkauden ruusutarhassa kävelen,
tuuli heiluttaa ruusuja vieressäni,
muutama terälehti tanssahtelee tuulessa.
Ruusuja silmä kantamattomiin,
vain pieni polku menee keskellä.
Lähden kulkemaan polkua pitkin,
ajatellen vain sinua.
Polku tuntuu loppumattomalta,
kunnes näen sinut
ja juoksemme toisiamme vastaan.
Siinä halaamme ja suutelemme
terälehtien tanssallehdessa ympärillämme.

Selite: 
Yritin vaan kirjottaa jotain rakkaudesta. (:
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot