Tähtiin kirjoitettuko?

Runoilija Peikkotyttö96

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori runoilijan alku, joka kirjoittaa runoja vähän mistä sattuu. Varmaan kirjoitan kuitenkin enimmäkseen pikkusiskostani ja hänen kuolemastaan ja ihanasta pienestä pojastani <3
 

Katselen tähtiä,
kuinka kauniina ne taas loistavat.
Kauniisti ne valaisevat,
jopa mielenikin.
Ne ovat vain niin kauniita
ja uskon että loistat kirkkaimpana tähtenä,
valaisten synkät polut ja tiet jota kuljen.
Oliko tähtiin kirjoitettu lähtösi
ennen sitä kuin lähdit?
Niinhän sitä sanotaan,
että tähtiin on kirjoitettu jokaisen elämä
ja että parhaat lähtevät ensin.

Selite: 
Rakastan sinua aina pikkusiskoni &#9829;
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot