Pieni tyttö

Runoilija Peikkotyttö96

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori runoilijan alku, joka kirjoittaa runoja vähän mistä sattuu. Varmaan kirjoitan kuitenkin enimmäkseen pikkusiskostani ja hänen kuolemastaan ja ihanasta pienestä pojastani <3
 

Viinaa, kaljaa,
tupakkaa ja huumeita,
niitä pieni tyttö haluaa.
Tyttö haluaa unohtaa kaiken,
mutta eivät ne auta unohtamaan,
ei muutakuin hetkeksi.

Pienen tytön sydän itkee, huutaa,
eikö apua saa mistään?

Pieni tyttö kyllästynyt on,
ei jaksa enää,
tyttö haluaa löytää rauhan.
Niin päätyi tyttö riistämään henkensä,
että voisi unohtaa kaiken.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot