Minä ja sinä

Runoilija Juhana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anMalin pellavapää poika,9-vuotias
kanteleensoitto,kuorolaulu ja sählynpelaaminen harrastuksina.
 

Minä olen minä,

Sinä olet sinä,

jollet sinä olisi sinä
en minä olisi minä.

Selite: 
Äitini poika
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno oivallus pellavapääpoikani.OLet tosiaan siksi sinä kun olet minun poikani.

realismia eli hyvä

Hyvä runo :)

Hieno runo, lyhyt josta lukija saa heti käsityksen, pidän..

 

Käyttäjän kaikki runot